Hos Drangedal elektrisk dyrker vi vår interesse, både for håndverk, så vel som de mer eksotiske nyvinningene når det kommer til elektriske duppeditter. Samtidig gir vi både tips for den som skal kjøpe nytt, så vel som tips for den som bygger selv, eller reparerer gammelt utstyr og redskap.

Ny elektronikk for hus og hjem

Det har kommet noen ganske morsomme nyvinninger som er på vei til å bli standarden for nybygg, og som muligens også sniker seg inn når man pusser opp. Her er det nemlig ting på gang som kan forandre måten vi bruker og legger opp strøm på. Ikke bare er det interessant med solcelleløsninger som blir stadig mer populært i Norge. Vi er også i ferd med å se et skifte i hvilken spenning man bruker for husstrømmen, eller hvordan strømmen overføres til apparatene. Du har kanskje hørt om en induksjonskomfyr, men hva om det neste blir en ‘induksjonsstue’ hvor man kun legger en kabel til en induktor som ligger under gulvet?

Ny elektronikk for alle og en hver

Samtidig blir hardware myntet på både fornøyelse og jobb, også stadig bedre. Elektroniske hjelpemiddel er i full utvikling, og vi det skjer vesentlige forbedringer når det kommer til små håndholdte datamaskiner, som vi fortsatt omtaler som telefoner. Det neste blir kanskje implantat, eller hva med elektroniske drakter?

Her er det mye som man må holde oversikten over, og mange nye ting som man kan gjøre seg kjent med. Vi forsøker å holde både oss selv, og våre lesere oppdaterte på det hotteste og nyeste.