Verdens beste skoler for deg som vil studere elektroteknikk

Innebærer drømmejobben å løse utfordringer innen f.eks. klima, helse, infrastruktur og IT, er elektronikk studiet for deg. Skal du først arbeide med elektronikk er det et must å ha gode engelsk-kunnskaper. Da kommer utdanning verden rundt godt med på papiret. Sett vekk fra NTNU, er det flere attraktive utdanningssteder når du skal videreutdanne deg innen elektronikk. Du har gode, gamle NTNU i Trondheim som har spesialisert seg på mange områder innen feltet. Her finner du gode veiledere og lærerik undervisning. Ellers har du også gode studier i England, om ikke hos Norges viktigste handelspartner i Asia nemlig Sør-Korea. Du kan studere elektronikk verden rundt!

shutterstock_314325713Tett på bransjen under studiene

Du kan ta en bachelor i elektroteknikk innenfor flere universiteter eller høgskoler i Norge. Faller valget på NTNU i Trondheim kan du glede deg over veiledere med en vid praksis og stor erfaring. Er drømmen å bli sivilingeniør er det populært å studere elektro ved Universitetet i Stavanger. Stavanger er Norges fjerde største by og regnes som “oljehovedstaden” i Europa. Du kommer tett på et miljø som har mye å takke oljeindustrien for ved å velge å studere her. Bor du lengre sørøst i landet tilbyr også Universitetet i Oslo eller Agder BA innen feltet. Eksperimenter og utvikle deres prototyper i laboratoriet.

Studer i en av verdens mest utviklende land

Ønsker du de beste ferdighetene innen elektronikk er det veldig populært å legge studiene til Norges viktigste handelspartner i Sør-Korea, Asia. Du kan velge mellom studier blant 400 offentlige og private høyere utdanningsinstitusjoner i landet. Hva er vel bedre enn å studere i verdens teknologisk mest utviklende land og ledende innenfor elektronikk? Du kan se fram til en høyteknologisk studiehverdag med studenter fra alle verdens hjørner. Skal du først studere elektronikk få også med deg de beste språkferdighetene. Alle som jobber med elektronikk trenger gode engelskkunnskaper, og her kan du både lære om elektronikk og utvikle dine språkkunnskaper. Studer i et land som har en av verdens raskest voksende økonomier!